Verduurzamen

Verduurzamen bij Beekman Glas

Bij Beekman Glas begrijpen we hoe belangrijk het is om uw huis of bedrijfspand te verduurzamen. Door te kiezen voor het juiste glas, kunt u niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook besparen op uw energiekosten en het comfort van uw leef- of werkomgeving verbeteren. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw pand te verduurzamen met hoogrendementsbeglazing. Hieronder lichten we onze belangrijkste producten toe.

Isolatieglas HR++

Isolatieglas HR++ is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar energie-efficiëntie en minder warmteverlies. Deze hoogrendementsbeglazing bestaat uit twee glaslagen met daartussen een isolerende spouw. Hierdoor wordt de warmte beter vastgehouden binnen uw pand, wat resulteert in lagere stookkosten en een aangenamer binnenklimaat. Isolatieglas HR++ is ideaal voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Eclaz One HR++

Voor wie waarde hecht aan zowel energiebesparing als lichtinval, biedt Eclaz One HR++ de perfecte oplossing. Deze hoogrendementsbeglazing combineert verbeterde lichtdoorlaatbaarheid met uitstekende thermische isolatie. Dit betekent dat u kunt genieten van helder, natuurlijk licht zonder concessies te doen aan uw energiekosten. Eclaz One HR++ draagt bij aan een lagere energierekening en verhoogt het wooncomfort door een helder zicht naar buiten.

Triple Isolatieglas HR++

Als maximale thermische isolatie en energiebesparing uw prioriteiten zijn, dan is Triple isolatieglas HR++ de beste keuze. Deze beglazing bestaat uit drie glaslagen, waardoor het warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Dit type glas biedt superieure isolatie en helpt aanzienlijk bij het verlagen van uw energiekosten. Triple isolatieglas HR++ is ideaal voor energiezuinige woningen en gebouwen waar hoge eisen worden gesteld aan thermische prestaties.

Beng Glas

Bij Beekman Glas bieden we ook Beng Glas, een hoogrendementsbeglazing die voldoet aan de normen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Dit type glas is ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Door te kiezen voor Beng Glas investeert u in de toekomstbestendigheid van uw pand en draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving.